Betonreparatie

Repareer op tijd

Het is belangrijk om beton op tijd te laten repareren voordat er een gevaarlijke situatie ontstaat. In geval van betonrot of zelfs betonschade, verzwakt de gehele constructie. Daarnaast gaat het ten koste van het aanzien.

Beton kent hoogwaardige kwaliteit en bestendigheid maar er kan nog altijd betonrot ontstaan. Hierdoor is betonreparatie noodzakelijk.Betonrot kan ontstaan door verschillende factoren zoals veroudering of carbonatie van het beton.

Wanneer de aanwezige bewapening begint te roesten, kan ook dit zorgen voor betonrot.Betonrot kun je herkennen aan meerdere dingen. Een daarvan zijn afbrokkelende stukjes beton. Dit gaat niet alleen ten kosten van het aanzicht, ook verzwakt het de constructie.

Daarnaast kun je betonrot herkennen door scheurvorming en afgedrukt beton. Afhankelijk van de ondergrond en de betonschade, kiezen we de juiste materialen.

Betonreparatie kan bij verschillende ondergronden toegepast worden. Denk hierbij aan de betonnen wanden en vloeren van parkeergarages, viaducten, tunnels en onderdoorgangen.

Scroll naar boven